Članstvo u mladeži

Mladež Hrvatske Demokratske Zajednice zajedno sa svojim članovima u sklopu svojih stalnih i redovitih aktivnosti  započinje ...

Opširnije

Članovi MHDZ-a Ljubuški

Mladež Hrvatske Demokratske Zajednice OO Ljubuški ima veliki broj obrazovanih članova koji su spremni povećati efikasnost rada stranke...

Opširnije

Obrazac za prijavu

Na sljedećem linku možete on-line ispuniti pristupnicu za članstvo u Mladeži HDZ BiH.

Link

Mladež HDZ-a BiH Županije Zapadnohercegovačke izrazila punu podršku Nevenku Barbariću za predstojeće parlamentarne izbore u Republici Hrvatskoj.

mladez-ljubuski-zo

Mladež HDZ-a BiH Županije Zapadnohercegovačke izrazila punu podršku Nevenku Barbariću za predstojeće parlamentarne izbore u Republici Hrvatskoj.


U srijedu 24.06.2020. održana je u Ljubuškom peta sjednica Županijskog odbora Mladeži HDZ-a BiH Županije Zapadnohercegovačke pod predsjedanjem predsjednika Mate Vrdoljaka. Sjednici su uz članove ŽO MHDZ BiH nazočili predsjednik Mladeži HDZ BiH Mario Mikulić te gradonačelnik Ljubuškog i kandidat u XI. izbornoj jedinici za Sabor Republike Hrvatske Nevenko Barbarić.

mladez-ljubuski
Glavni naglasak je bio na parlamentarnim izborima u Republici Hrvatskoj. Predsjednik Mikulić naglasio je pozitivne aktivnosti Mladeži HDZ BiH ZHŽ te istakao važnost izbora i pozvao mlade na punu angažiranost u samom izbornom  procesu.
Kandidat HDZ-a u XI. izbornoj jedinici Nevenko Barabarić, dugogodišnji gradonačelnik Ljubuškog, koji je obnašao niz stranačkih dužnosti od predsjednika Općinskog odbora HDZ-a BiH Ljubuški do predsjednika Županijskog odbora HDZ-a BiH Županije Zapadnohercegovačke, potom se obratio nazočnima te iznio svoje viđenje političkih problema hrvatskog naroda u Bosni i Hercegovini. U svom obraćanju je najavio da će biti glas Hrvata iz Bosne i Hercegovine u Hrvatskom Saboru, ističući odličnu suradnju sa aktualnom Vladom Republike Hrvatske, koja je itekako imala sluha za projekte na području naše županije.
Županijski odbor Mladeži HDZ-a Zapadnohercegovačke Županije usvojio je zaključak kojim daje punu podršku kandidatu Nevenku Barbariću na predstojećim Parlamentarnim izborima u Republici Hrvatskoj.