Članstvo u mladeži

Mladež Hrvatske Demokratske Zajednice zajedno sa svojim članovima u sklopu svojih stalnih i redovitih aktivnosti  započinje ...

Opširnije

Članovi MHDZ-a Ljubuški

Mladež Hrvatske Demokratske Zajednice OO Ljubuški ima veliki broj obrazovanih članova koji su spremni povećati efikasnost rada stranke...

Opširnije

Obrazac za prijavu

Na sljedećem linku možete on-line ispuniti pristupnicu za članstvo u Mladeži HDZ BiH.

Link

Čestitka predsjedatelja Predsjedništva BiH dr. Dragana Čovića u povodu Dana neovisnosti

covic-dan-bihDan neovisnosti obilježavamo kao povijesnu potvrdu opstojnosti naše domovine Bosne i Hercegovine, zajednice tvorbenih i ravnopravnih naroda - Srba, Bošnjaka i Hrvata, i svih njezinih žitelja.Pozivam vas da ga dostojanstveno obilježimo i prisjetimo se vrijednosti koje smo kroz ostvarenu neovisnost dobili u naslijeđe. Neovisnost i suverenost su skupo plaćen zalog budućnosti naše domovine, svih njezinih naroda i građana, te stoga obvezuju na izuzetnu društvenu i državničku odgovornost.

Opredijelivši se za neovisnost opredijelili smo se i za konstitutivnost, jednakost i ravnopravnost svih naših naroda i građana, što tu vrstu opredijeljenosti čini moralnom, ljudskom i ustavnom obvezom.

Udružimo snage u promociji tih vrijednosti, njihovom snaženju u našoj domovini, kako bismo  izgradili ambijent povjerenja, pomirenja i zajedništva.

Uskladimo naše društvene vrijednosti i odnose s europskim standardima, podignimo ljestvicu. Naši narodi i građani zaslužuju to! Budimo tolerantni i otvoreni jedni za druge jer nas vežu zajedničke ideje jednakopravnosti i slobode.

Prihvatimo naše razlike kao naše trajno bogatstvo i čvrst temelj na kojem ćemo izgraditi zajedništvo i sretniju budućnost za sve nas.

Sretan vam Dan neovisnosti!

(predsjednistvobih.ba)