Članstvo u mladeži

Mladež Hrvatske Demokratske Zajednice zajedno sa svojim članovima u sklopu svojih stalnih i redovitih aktivnosti  započinje ...

Opširnije

Članovi MHDZ-a Ljubuški

Mladež Hrvatske Demokratske Zajednice OO Ljubuški ima veliki broj obrazovanih članova koji su spremni povećati efikasnost rada stranke...

Opširnije

Obrazac za prijavu

Na sljedećem linku možete on-line ispuniti pristupnicu za članstvo u Mladeži HDZ BiH.

Link

Izdvajmo

U ljubuškim selima postavljaju se plastenici vrijedni 300.000 KM

vl01

Grad Ljubuški posljednjih godina dao je naglasak na oživljavanje poljodjelstva. U skladu s tim provode se različite mjere i aktivnosti kojima bi se pogodovalo poljodjelcima kako bi se njihov rad unaprijedio i što bolje oplodio i donosio dobit i zaradu, piše Večernji list BiH.

Register to read more...

Grad Ljubuški sve studente starijih godina stipendira s po 500 KM

rlj04

Nakon natječaja kojim Grad Ljubuški dodjeljuje stipendije za sve brucoše, ovih dana bit će objavljen i onaj za stipendiranje studenata starijih godina, piše Večernji list BiH.

Register to read more...

Grad Ljubuški pomaže školama u provođenju epidemioloških mjera za odvijanje nastave

vedran1

Predstavnici Grada Ljubuškog, na čelu s Vedranom Markotićem, vršiteljem dužnosti gradonačelnika Grada Ljubuškog i predsjednikom Gradskog vijeća Tihomirom Kvesićem, u prostorijama Gradske uprave održali su sastanak s ravnateljima osnovnih škola na temu pripreme i načina odvijanja nastave u skladu s izdanim zapovijedima i preporukama zbog trenutačne epidemiološke situacije.

Register to read more...