Poklon - uspomena na Hodočašće Mladeži HDZ BIH i Mladeži HDZ RH u Jajcu

 1poklon2U subotu 2. rujna 2017. godine prije početka sjednice Predsjedništva HDZ-a BiH u Orašju, dopredsjednik HDZ-a BiH Davor Čordaš je uručio predsjedniku Mladeži HDZ-a BIH Mariu Mikuliću i članici Predsjedništva HDZ-a BiH Darijani Katić poklon-uspomenu na Hodočašće Mladeži HDZ BIH i Mladeži HDZ RH.

 

Isto tako 2. rujna 2017, Mladež HDZ-a BiH je sudjelovala na 5. Večeri Hercegovine u Posavini, održanoj u neuobičajenom ambijentu ŠRC Bazeni u Orašju, pod vedrim nebom i uz tihi šum vode, oko 800 uglednih i uspješnih gospodarstvenika, poduzetnika, osoba iz javnog, političkog, kulturnog, vjerskog i akademskog života Hercegovine i Posavine, ali i cijele Bosne i Hercegovine i Republike Hrvatske, zajednički su dijelili prijateljstvo i kako su istaknuli, uz isti cilj i želje za stvaranjem boljih uvjeta za buduće naraštaje.

Govoreći iz perspektive mladih, Mario Mikulić predsjednik Mladeži HDZ-a BiH Mario Mikulić u Orašju je kazao da je poslana poruku zajedništva Hercegovine i Posavine, a povezanost mladih iz ove dvije regije jako je važna za budućnost i ostanak mladih i suživot koji trebaju graditi u BiH. Brojka od blizu 800 ljudi u pozitivnoj i opuštenoj atmosferi je snažna poruka okupljanja hrvatskog naroda u BiH, ali i otvorenost prema našim susjedima u RH. Čast mi ja da ću biti prisutan na otvorenju Dana hrvatskog filma i to je još jedna u nizu pozitivnih poruka iz Posavine koje promoviraju pozitivnu sliku posavskog podneblja, naglasio je Mikulić.